vraag

Samenwerking

Hoi,

Ik ben een ambulante hulpverleenster en ervaring op diverse terreinen. Ik zou het fijn vinden om een keer met andere ambulante hulpverleensters te sparren eens in de zoveel tijd over zaken waar we tegenaan lopen, mee bezig zijn om zo elkaar te helpen, tips te geven, indien nodig samen iets te ondernemen of…. ?

Wie heeft hier ook behoefte aan of wil er aan deelnemen? Geheel vrijblijvend uiteraard.

Groetjes, Miranda vd Vijver.

Een reactie op “Samenwerking

 1. Hoi Miranda,
  Ik reageer even namens de beheerders van de zorgwijzer.
  Veel aanbieders hebben wel een profiel op de Zorgwijzer, maar kijken er niet regelmatig op. Ook krijgt niet iedereen bericht wanneer iemand een vraag stelt. Dit gaan we wel aanpassen, anders krijg je nooit antwoord :-).
  Voor nu nemen we je vraag mee in een mailing die we volgende week gaan versturen naar alle aanbieders die een profiel op de zorgwijzer hebben. Daarin verzamelen we alle vragen die nu nog open staan, dus ook die van jou. Hopelijk levert dat wat op.
  Persoonlijk ken ik een ZZP’er in de regio die misschien wel met je in contact wil komen, dus ik zal je vraag vast naar haar doorspelen.
  Zelf werk ik bij BAZ (Buro Atlantis Zorg) in Dongen en wij vinden samenwerken met collega zorgaanbieders heel belangrijk. Ik heb geen tijd om regelmatig samen te komen om te sparren, maar als je vragen hebt, mag je me altijd benaderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *