Pitchsessie Jeugd 27 september

Twee keer per jaar organiseert het innovatienetwerk Jeugd (Regio Hart van Brabant) pitchsessies. Iedereen kan in deze sessies zijn vernieuwende idee voorleggen aan het Innovatienetwerk. Het Innovatienetwerk wordt op dat moment gevormd door het aanwezige publiek. Het publiek brengt aan het eind van de sessie haar stem uit voor het idee dat het meest aanspreekt. Naast het publiek brengt ook een vierkoppige vakjury zijn stem uit. In totaal gaat het dus om vijf stemmen (publiek geldt voor één stem). Bij drie stemmen of meer krijgt de initiatiefnemer ondersteuning (begeleiding en financieel) bij het verder ontwikkelen van het idee.

Het innovatienetwerk wordt mede gefaciliteerd door de gemeenten in de regio Hart Brabant, Fontys Hogeschool Pedagogiek en de Samenwerkende Jeugdzorg Specialisten (SJS).  Het is een open, dynamisch platform voor iedereen die geïnteresseerd is in vernieuwing in de jeugdhulp en daarin wil bijdragen. Dit kunnen ouders, jongeren, ondernemers, beleidmakers en hulpverleners zijn. Het netwerk wordt ondersteund door het supportteam. Het supportteam haalt wensen op in het netwerk en organiseert op basis hiervan themabijeenkomsten, een innovatie-lab en pitchsessies.

De eerste volgende pitchsessie vindt plaats op 27 september in de Spoorzone in Tilburg. Stuur een mail naar info@innovatienetwerkjeugd.nl om u aan te melden. Lees verder >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *