Helpdesk

Ik was aanwezig op de Zorgwijzer bijeenkomst en wil mijn profiel activeren.

Om het aanmelden op ze Zorgwijzer013 zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we voor alle aanwezigen bij de bijeenkomst al een profiel klaar gezet. Om je profiel te activeren vul je hier het e-mailadres in waarop je ook de mail hebt ontvangen over de lancering van dit platform. Je ontvangt dan vanzelf een link om een wachtwoord aan te maken. Let op: je profiel verschijnt pas in het overzicht nadat je een foto of afbeelding (logo) hebt toegevoegd.

Ik was niet aanwezig op de Zorgwijzer bijeenkomst maar wil wel graag een profiel aanmaken.

De Zorgwijzer013 is toegankelijk voor alle zorgaanbieders en mensen die betrokken zijn bij zorginitiatieven in Tilburg. Om een profiel aan te maken bezoek je deze paginaLet op: je profiel verschijnt pas in het overzicht nadat je een foto of afbeelding hebt toegevoegd.

Hoe kom ik in contact met andere zorgprofessionals in Tilburg en omgeving?

Iedereen die zijn profiel op Zorgwijzer013 heeft aangemaakt en een foto heeft toegevoegd, is zichtbaar in het overzicht van zorgaanbieders. Leden van de Zorgwijzer013 kunnen elkaar berichten sturen door op het knopje ‘bericht’ te klikken in het overzicht of rechtsboven op iemands profielpagina.

Hoe kan ik bijdragen aan de Zorgwijzer013.

Leden van de Zorgwijzer013 kunnen zelf nieuws insturen of berichten plaatsen binnen de vraag en aanbod-sectie. Je doet dit eenvoudig door in je profielpagina in de grijze balk te klikken op ‘nieuws plaatsen’ of ‘vraag en aanbod plaatsen’. Je profiel bereik je via het gebruikersmenu rechtsboven op deze pagina.

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe berichten op de Zorgwijzer013.

Om eenvoudig op de hoogte gehouden te worden van nieuwe berichten op de Zorgwijzer013 kun je je aanmelden voor de Zorgwijzer Update. Laat daarvoor je e-mailadres achter in dit formulier:

[wysija_form id=”1″]

Ik heb nog een vraag over de werking van dit platform

Voor technische / praktische vragen rondom Zorgwijzer013 gebruik je het formulier onderaan deze pagina.